Λευκό

Λευκός οίνος Chardonnay με αρώματα εσπεριδοειδών, ώριμου βερίκοκου και με γλυκιά χροιά αχλαδιού.Προσφέρει έντονη επίγευση και συνδυάζεται ιδανικά με λευκά κρέατα και ψαρικά.

Το Ωμέγα Late Harvest είναι συνδυασμός των εξαιρετικών ποικιλιών  Gewürztraminer και Μαλαγουζιάς .Παλαιώνεται για 15 μήνες σε γαλλικά δρύιινα βαρέλια Bertrange και κατ’ ελάχιστο12 μήνες στην φιάλη.Αξίζει να το δοκιμάσετε.

100% Sauvignon Blanc ποικιλία που χαρίζει έντονη επίγευση.

Με αρώματα λευκών λουλουδιών, εσπεριδοειδών και διακριτικών αρωματικών βοτάνων θα απογειώσει τις γεύσεις σας στο καθημερινό τραπέζι.

Το λευκό που όλοι θα θαυμάσουν και ακόμα περισσότεροι θα πιουν! Αυτό το Σημείο Στίξης θα δώσει έμφαση στο τραπέζι σας και σε κάθε περίσταση. Χάρη στη διαχρονική σφραγίδα ποιότητας των 133 ετών της Οινοποιίας Μπουτάρη και τη φρέσκια, αναπάντεχη...

Ισπανική πρόταση από τον Torres και την περιοχή της Καταλωνίας. Στον Θανόπουλο θα βρείτε πολλές παρόμοιες προτάσεις καλών και οικονομικών κρασιών.

Μια θαυμάσια δουλειά από μια οικογένεια τόσο γνωστή, όσο και παλιά στα οινικά δρώμενα. Η αλήθεια είναι ότι όταν έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο κρασί ήμουν λίγο επιφυλακτική. «Άλλο ένα Sauvignon Βlanc.», σκέφτηκα. Όταν όμως άγγιξε τα χείλη...

Ναι βρήκα το καθημερινό μου κρασί. Με σχεδόν 4€ έχω ένα απίθανο λευκό κρασί για κάθε μέρα.